Кількість загиблих у селі Гроза зросла до 55

Кількість загиблих у селі Гроза зросла до 55

Укрінформ
Кількість загиблих у селі Гроза на Харківщині збільшилася до 55.

Про це в коментарі ЗМІ повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Чубенка, за останню добу ідентифікували за ДНК ще дві особи.

“Станом на зараз кількість загиблих у с. Гроза через російський ракетний удар збільшилася до 55 людей. За добу ще дві жінки було встановлено серед загиблих, до цього вони вважалися зниклими безвісти”, - сказав Чубенко.

Він зауважив, що ідентифікація тіл загиблих триває. Вважаються безвісти зниклими троє осіб.

“Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб. Криміналісти та судово-медичні експерти здійснюють дуже кропітку роботу з ідентифікації загиблих. Для прикладу, тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин”, - зазначив речник прокуратури.

Читайте також: Удар по кафе в селі Гроза: встановили особи двох братів, які навели російську ракету

Як повідомлялося, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі. Загинули понад 50 осіб. За інформацією правоохоронців, удару по кафе росіяни завдали ракетою “Іскандер-М”, її уламки вилучено з місця трагедії.

Як зазначив начальник Куп’янської РВА Андрій Канашевич, під час терористичного удару люди загинули сім’ями.

10 жовтня поліція повідомила, що ідентифікували 53 особи, всі жертви - цивільні особи, п’ятеро людей ще вважаються зниклими безвісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-