На Луганщині погодилися на евакуацію четверо жителів Невського і Макіївки

На Луганщині погодилися на евакуацію четверо жителів Невського і Макіївки

Укрінформ
У Луганській області погодилися на евакуацію четверо жителів Невського та Макіївки.

Як передає Укрінформ, про це уФейсбуці повідомляє обласна військова адміністрація.

"Жителі звільнених сіл не витримують постійних ворожих обстрілів і поступово вирішують виїжджати. Вчора ми допомогли ще чотирьом. Це 62-річний чоловік та 44-річна жінка з Макіївки, яких евакуювали луганські поліцейські. А також 57-річний та 55-річна жителі Невського, які скористалися допомогою БО "Елефонд", - зазначив він.

Як підкреслив Лисогор, у разі звернення громадян, які врятувалися зі звільнених від росіян територій у безпечні регіони, про допомогу, процес вирішення їхніх питань супроводжує Красноріченська військова адміністрація.

Тим часом, росіяни продовжують штурмувати територію поблизу Макіївки. Сили оборони відбили там ще чотири атаки ворога, ідеться в повідомленні.

Читайте також: У центрі Невського на Луганщині розірвалися чотири авіабомби - ОВА

Війська РФ завдали авіаційних та артилерійських ударів неподалік Білогорівки та Невського.

"По Невському нанесено чотири удари авіабомбами КАБ-500. Вибухи сталися на території приватних домоволодінь. Пошкоджені вікна та дахи декількох будинків. На околиці населеного пункту зафіксовано ще 12 вибухів внаслідок артилерійського вогню з боку росіян", – повідомив Лисогор.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби ворог завдав три ракетні та 65 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-