Через нічну атаку пошкоджені електромережі на Одещині - Міненерго

Через нічну атаку пошкоджені електромережі на Одещині - Міненерго

Укрінформ
Внаслідок нічної ракетної атаки росіян в Одеській області пошкоджені електромережі. 

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"В Одеській області внаслідок нічної повітряної атаки з боку рф пошкоджено мережі, знеструмлено понад 1 тисячі споживачів. Тривають ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Атака на Одесу: рятувальники показали зруйновані будівлі Морвокзалу та готелю

Крім того, у Херсонській області через обстріл пошкоджено повітряну лінію електропередачі 150 кВ. Це призвело до знеструмлення підстанції, яка живить кілька тисяч побутових споживачів.

Через бойові дії залишається також знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Сумській та Чернігівській областях.

У Херсоні після підтоплення залишаються знеструмленими близько 3 тисяч споживачів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, але ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

Повідомляється також, що через негоду у Закарпатській області відключалася міждержавна повітряна лінія електропередачі 110 кВ. Місце пошкодження виявлено на території Угорщини, за три години лінію повернуто в роботу.

Читайте також: Від російського обстрілу Одеси постраждали об’єкти під охороною ЮНЕСКО

Як повідомлялося, уночі росіяни завдали удару по Одесі. Суттєвих пошкоджень зазнав Морський вокзал, у будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа.

Фото: Олександр Гіманов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-