У Дніпрі 18-річний хлопець вистрілив у водія маршрутки

У Дніпрі 18-річний хлопець вистрілив у водія маршрутки

Фото
Укрінформ
У Дніпрі 18-річний пасажир маршрутного таксі вистрілив із пневматичної зброї в 46-річного водія, завдавши йому травми обличчя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Укрінформ.

Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція

"Під час руху громадського транспорту пасажир маршрутки здійснив постріл із предмета, схожого на пневматичну рушницю, в бік 46-річного водія. Після цього зловмисник вийшов з транспорту та пішов у невідомому напрямку. Потерпілий отримав травму обличчя", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що інформація про злочин надійшла до них близько 12.35. Правоохоронці розшукали та затримали стрільця. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Юнака затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Смертельна стрілянина у Дніпрі: оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським

Слідчі відділення № 2 Дніпровського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці встановили особу російського військового, який під час тимчасового захоплення Бучі Київської області вбив цивільного чоловіка та поранив його 14-річного сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-