На Одещині пройшло засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові

На Одещині пройшло засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові

Відео
Укрінформ
В Ізмаїлі відбулося засідання Конгресу місцевих і регіональних влад, присвячене громадам Одещини.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба у Телеграмі, передає Укрінформ.

«З робочою поїздкою на Одещині. Ми продовжуємо впроваджувати новий розширений формат зустрічей представників центральної влади, військових адміністрацій, місцевого самоврядування та мешканців громад. Провели в Ізмаїлі засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України», - зазначив він.

Кулеба підкреслив, що після екоциду внаслідок російського теракту на Каховській ГЕС, навантаження на сільське господарство Одещини зросло у декілька разів. Водночас він зауважив, що агрономи, фермери залишаються на рідній землі, продовжують господарювати.

За його словами, на засіданні Конгресу обговорили необхідність розвитку зрошувальних систем та логістичних маршрутів, щоб підтримати сільгоспвиробників та майбутній врожай.

«Серед пріоритетів - захист людей, обʼєктів енергетики та портової інфраструктури, розвиток та реконструкція медичних закладів, розбудова транспортної інфраструктури. Попри все Одещина залишається морськими «воротами» держави», - відзначив заступник очільника ОП.

Крім того, він наголосив, що важливо також забезпечити людей якісним водопостачанням у Болградському та Ізмаїлському районах, організувати належне облаштування укриттів закладів освіти.

«Це ті питання, які обговорили разом. Дякую учасникам засідання Конгресу за ефективну та результативну роботу. Тримаємо стрій та пліч-о-пліч долаємо виклики війни на шляху до Перемоги», - резюмував Олексій Кулеба.

Читайте також: В ОП показали, як полтавці допомагають відбудовувати Правдине на Херсонщині

Як повідомлялося, у Харкові 14 вересня відбулося засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад за участю урядовців, представників ОП і громад Харківщини.

Фото: sfera-tv.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-