На Донеччині «Білі Янголи» вивезли з села неподалік лінії фронту трьох дітей

На Донеччині «Білі Янголи» вивезли з села неподалік лінії фронту трьох дітей

Відео
Укрінформ
На Донеччині екіпаж поліції «Білий Янгол» вивіз із села Желанне Друге, яке неподалік лінії фронту, трьох малолітніх дітей разом з матір’ю.

Про це повідомляє поліція Донецької області, передає Укрінформ.

«Трьох малолітніх дітей «Білі янголи» евакуювали з села Желанне Друге… Сім’ю доставили до залізничного вокзалу Покровська, звідки вони вирушили до рідних на Вінниччину», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що село Желанне Друге розташоване неподалік лінії фронту, тож ворожі снаряди часто прилітають по будинках мирних мешканців. Вулиці села зруйновані та безлюдні. Більшість місцевих вже виїхали, проте тут залишається ще понад 10 дітей.

Читайте також: «Білі янголи» евакуювали з найгарячіших точок Донеччини понад 500 дітей

Правоохоронці постійно проводять з родинами профілактичну роботу та закликають евакуюватися до безпечних регіонів.

Мешканка села, яка виховує трьох дітей, звернулась до правоохоронців з проханням евакуювати їх. «Білі янголи» на броньованому автомобілі вивезли малечу з матір’ю з-під обстрілів. Дорогою діти розповідали, що мріють ходити до школи та про свої улюблені шкільні предмети.

«Головне, щоб залишилися живими», - під час евакуації з лінії фронту розповів правоохоронцям 10-річний Сашко. Зараз Сашко та дві його сестри - 7-річна Софія та 12-річна Настя – у безпеці.

Читайте також: «Білі янголи» евакуювали із Зарічного на Донеччині останню дитину

Як повідомлялося, Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об'єкти. У регіоні триває обов’язкова евакуація дітей у більш безпечні місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-