«Білі янголи» евакуювали із Зарічного на Донеччині останню дитину

«Білі янголи» евакуювали із Зарічного на Донеччині останню дитину

Фото
Укрінформ
Евакуаційна група поліції "Білий янгол" вивезла із Зарічного Донецької області у безпечне місце дев'ятирічного хлопчика на ім'я Тимофій – єдину дитину, яка ще залишалася в селі.

Про це повідомила Національна поліція, передає Укрінформ.

Як зазначається, останніми місяцями Зарічне потерпає від постійних обстрілів з боку російської арміїї, яка веде наступальні дії на цьому напрямку. Залишатися в селі небезпечно, тому поліцейські вмовляють місцевих жителів звідти виїхати. 

Тимофій жив у Зарічному зі своєю 77-річною бабусею в будинку, де через обстріли не залишилося жодного вікна. Потужні влучання ворожих снарядів він перечікував у кімнаті, адже підвалу в оселі немає.

Поліцейські переконали жінку виїхати з онуком хоча б до Лимана, де підготували для них будинок.

У визначений час екіпаж "Білий Янгол" із ювенальним поліцейським прибув за родиною. Тимофія з бабусею доставили до міста. Правоохоронці заздалегідь знайшли житло, де у хлопчика буде своя кімната і навіть настільний футбол.

Читайте також: «Білі янголи» евакуювали з найгарячіших точок Донеччини понад 500 дітей

Родина облаштовується на новому місці. Інспектор з ювенальної превенції взяв на контроль їхні побутові проблеми й організував умови для навчання дитини.

Як повідомляв Укрінформ, примусова евакуація родин із дітьми триває у двох районах Запорізької області. Зокрема, із селища Степногірськ поліцейські вивезли ще одну сім'ю із десятирічним хлопчиком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-