Зеленський: Прийде час, коли українці будуть у мирі та безпеці святкувати дні наших міст

Зеленський: Прийде час, коли українці будуть у мирі та безпеці святкувати дні наших міст

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський згадав українські міста, які цими днями відзначають свій день, і запевнив, що прийде час, коли українці будуть святкувати в мирі й безпеці дні наших міст.

Про це ідеться в його дописі у Телеграмі, передає Укрінформ. 

“Цими днями різні наші міста мали б відсвяткувати свій день. Звичайно, зараз не до свят. Але прийде час, коли ми всі, всі українці, будемо святкувати в мирі й справжній безпеці дні наших міст. Це буде час без окупантів на українській землі. І я дякую всім, хто жодного дня не втрачає, наближаючи мир і безпеку для всієї нашої землі, для кожного міста й громади!”, - ідеться в дописі Президента.

Зокрема він згадав Світлодарськ, Генічеськ, Сорокине, Суходільськ, Антрацит, Рубіжне, Ясинувате, Каховку, Бердянськ та Пологи, запевнивши, що “про всі наші міста памʼятаємо. Всі – українські. Так є і так буде”.

Також Зеленський згадав Херсон, Черкаси, Кропивницький, Старокостянтинів та міста інших областей України.

Читайте також: Звільнення Харківщини: блискавичний удар готували тижнями

“Усі однаково потребують української перемоги!”, - підкреслив Президент.

24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року. Російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ. Вони розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-