У Львові стартував Lviv Eco Forum'23

У Львові стартував Lviv Eco Forum'23

Фото
Укрінформ
У Львові сьогодні стартував Екологічний форум, на якому щороку обговорюють широке коло актуальних питань у сфері водного господарства.

Про це повідомив у Фейсбуці Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, передає Укрінформ.

“У Львові стартував Lviv Eco Forum'23. Цей захід щорічно збирає фахівців для обговорення нагальних проблем у сфері водного господарства та напрацювання рішень, які відповідають європейським правилам та стандартам”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цього року найактуальнішими темами на форумі є: виявлення кризових явищ у галузі водопровідно-каналізаційного господарства та шляхи їх подолання, залучення необхідних інвестицій тощо.

Учасниками заходу є профільні фахівці, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, представники влади, партнерських асоціацій, бізнесу та науки, іноземні колеги.

Читайте також: У Львові створили ікону «Богородиці Захисниці Біженців»

У рамках форуму представлена виставка інноваційних технологій, до якої залучені виробники і постачальники технологій та обладнання для очищення питної води і стічних вод, автоматизації технологічних процесів, збереження енергетичних ресурсів, транспортування води, новітніх екологічних рішень для промисловості та домогосподарств.

Директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Оксана Війтик зазначила, що нинішній форум став платформою для обговорення широкого кола вкрай актуальних питань сьогодення: від змін у законодавстві до реформування екологічних фінансів.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів із перших днів повномасштабного вторгнення РФ активізувало роботу з підрахунків збитків, завданих агресором природі України. При цьому екологічна складова вперше в історії людства може стати частиною репарацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-