На Київщині кількість постраждалих через нічну атаку дронів зросла до чотирьох

На Київщині кількість постраждалих через нічну атаку дронів зросла до чотирьох

Укрінформ
У Київській області кількість постраждалих унаслідок нічної атаки ворожих безпілотників зросла до чотирьох осіб, один із постраждалих госпіталізований.

Про це голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши дані станом на 14:30 неділі, 10 вересня, передає Укрінформ. 

"Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину травмовано 4 людини. Усім потерпілим надана необхідна медична допомога", – зазначив він. 

За даними Кравченка, один із постраждалих доправлений до лікарні з черепно-мозковою травмою й ушкодженнями кінцівок. Інші дістали незначні травми.

Життю та здоровʼю постраждалих нічого не загрожує. 

Кількість пошкоджених обʼєктів, за інформацією голови ОВА, теж зросла: в одному з районів області від вибухової хвилі постраждали понад 100 приватних будинків і 30 квартир у семи багатоповерхівках. 

Читайте також: Нічна атака на Київщину: дрони пошкодили інфраструктурний об’єкт, адмінбудівлю та заклади освіти

Зокрема, вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Усування наслідків триває. Власникам обʼєктів надається вся необхідна допомога.

Вибуховою хвилею також пошкоджені приміщення школи, дитячого садка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо. У більшості випадків – вибиті вікна та двері. 

До заміни віконних конструкцій уже долучився міжнародний фонд GEM. 

Як повідомляв Укрінформ, уночі 10 вересня російські загарбники атакували Україну ударними дронами типу Shahed-136/131 із північного напрямку. 26 із 33 ворожих безпілотників знищила протиповітряна оборона.

Зокрема, росіяни вкотре атакували дронами Київську область. Спочатку повідомлялося про пошкодження інфраструктурного об’єкта, восьми приватних будинків, школи, дитячого садка і селищної ради. Також була інформація про одного пораненого.

Фото: Поліція Київщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-