Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є поранені

Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є поранені

Укрінформ
Російська армія продовжує обстрілювати населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, близько 2:30 російські загарбники обстріляли село Петропавлівка Куп'янського району. Зазнав поранення та був госпіталізований чоловік віком 68 років. Також вночі було обстріляне село Кучерівка Куп'янського району, де пошкоджено житловий будинок.

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів, використовуючи авіацію та інше озброєння, обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів, підкреслив голова ОВА.

У селі Гранів Харківського району ворожий дрон вдарив по приватному будинку, з осколковим пораненням була госпіталізована 77-річна жінка.

У селі Колодязне Куп'янського району обстрілом пошкоджено будівлю їдальні, сталася пожежа.

У селах Зідьки Чугуївського району та Курілівка Куп'янського району через обстріли сталися лісові пожежі, зазначив Синєгубов.

За його словами, близько 11:30 між Барвінковим і селом Червоне Ізюмського району під час роботи в полі на вибуховий пристрій наїхав трактор, зазнав поранення 42-річний тракторист і був госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Близько 11:00 в районі села Мосьпанове Чугуївського району на вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль. Зазнали поранення 25-річний водій та 20-річна пасажирка. Вони госпіталізовані у важкому стані.

Читайте також: Ворог обстріляв із важкої артилерії громаду на Дніпропетровщині - пошкоджене підприємство

Як додав голова ОВА, на Харківщині триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,8 га території та знешкодили 53 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Українські воїни відбили чергову спробу ворога піти в наступ в районі Синьківки Куп'янського району. Росіяни зазнали втрат та відійшли на свої позиції, підкреслив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Синєгубова, на Куп’янському напрямку ворог продовжує формувати штурмові загони, не полишаючи планів захопити Куп’янськ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-