На Куп’янському напрямку ворог продовжує формувати штурмові загони

На Куп’янському напрямку ворог продовжує формувати штурмові загони

Укрінформ
На Куп’янському напрямку ворог продовжує формувати штурмові загони, не полишаючи планів захопити Куп’янськ.

Про це сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини” начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми чітко бачимо, що ворог продовжує формувати штурмові загони, у нього наразі є мета - штурм Куп’янського напрямку. Він буде намагатися окупувати це місто, однак ми переконані, що це йому не вдасться, оскільки жодних успіхів на полі бою він не має. Наші Збройні сили наносять максимальне ураження щодня, цілодобово росіянам. І ворог атакує такими хвилями, тому що йому постійно доводиться відновлювати свої спроможності”, - зазначив Синєгубов.

Він зауважив, що минулої ночі значних обстрілів зазнали території на півночі Харківської області - це Богодухівський і Харківський райони. Війська РФ продовжують руйнувати приватну житлову забудову.

Читайте також: Росія хоче нескінченного «окопного» протистояння, як у Першу світову

Як повідомлялося, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на східних напрямках російська армія готується взяти реванш та перехопити оперативну ініціативу на фронті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-