Ракетна атака на Київщину: пошкоджені торговий заклад і автівки, уламки впали біля залізничної колії

Ракетна атака на Київщину: пошкоджені торговий заклад і автівки, уламки впали біля залізничної колії

Укрінформ
У Київській області внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей пошкоджено приміщення торгового закладу, приватні автівки, фасади споруд, а також знищені вантажівка та екскаватор.

Про це в Телеграмі повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі ворог у черговий раз намагався завдати ракетного удару по Київщині. Повітряна тривога тривала майже 2 години. На території області працювала ППО. Влучання в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано, постраждалих немає. Внаслідок падіння уламків у низці населених пунктів виникли пожежі травʼяного настилу, їх ліквідовано. Падіння уламків зафіксовано поблизу залізничної колії. Рух залізничного транспорту не зупинятимуть – загроза відсутня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в одній із громад виникла пожежа біля торгового закладу. Повністю знищені вантажівка та екскаватор, частково пошкоджено приміщення торгового закладу. Пожежу ліквідовано.

Читайте також: Росіяни вночі комбіновано атакували Одещину та Київщину - Клименко

Крім того, через падіння уламків в одній із громад пошкоджено фасади споруд, приватні автівки, вікна в одній із багатоповерхівок, медичному закладі та відділі поліції.

Як повідомлялося, ворог вночі 6 вересня атакував Україну ракетами. ППО знищила усі цілі, які летіли на Київ.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-