Залужний призначив Героя України Чаюка головним військкомом Львівської області

Залужний призначив Героя України Чаюка головним військкомом Львівської області

Укрінформ
Начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначено заступника командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, полковника Дениса Чаюка.

Про це у Фейсбуці повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП, передає Укрінформ.

«Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним було призначено начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - полковника Дениса Чаюка», - йдеться у повідомленні.

Полковник Денис Чаюк виконував бойові завдання під час проведення АТО та ООС на сході України. Брав участь у боях за Луганський аеропорт і м. Дебальцеве Донецької області.

Повномасштабне вторгнення військовий зустрів на одному з полігонів Дніпропетровської області.

Читайте також: У Києві оголосили підозру воєнкому й голові військово-лікарської комісії

25 лютого, подолавши понад 200 км, батальйонна тактична група під його командуванням закріпилася на північних околицях м. Мелітополь Запорізької області Дві доби він зі своїми бійцями стримував просування ворожих колон у напрямку Запоріжжя та забезпечував відхід з міста підрозділів Національної гвардії України.

Пізніше батальйонна тактична група Чаюка відійшла спочатку на лінію оборони Василівка—Токмак, через дві доби — на лінію Кам’янське—Оріхів. Там знову відчайдушно стримували натиск ворога.

22 березня під час визволення с. Малинівка Пологівського району Запорізької області отримав поранення від ворожої гранати, з його ноги вилучили 18 осколків.

Читайте також: На сьогодні немає потреби в додатковій мобілізації – Резніков

25 квітня 2022 року Президент України Володимир Зеленський повідомив про присвоєння Денису Чаюку звання Героя України за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога.

Денису Чаюку 41 рік.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що усіх обласних військкомів буде звільнено і призначено на їх місця офіцерів, які пройшли фронт.

Фото: Львівський обласний ТЦК та СП, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-