На окупованому Запоріжжі майже половина кандидатів на псевдовиборах - з Росії

На окупованому Запоріжжі майже половина кандидатів на псевдовиборах - з Росії

Укрінформ
На незаконних псевдовиборах, які росіяни влаштували на тимчасово окупованій території Запорізької області, понад 45% кандидатів - мешканці Москви, Дагестану, Сибіру, Алтайського краю РФ.

Про це повідомляє у Телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Влаштовані окупантами вибори на ТОТ – незаконні і нікчемні. Черговий доказ: списки кандидатів в «заксобраніє» Запорізької області. «Балотуються» люди з Алтайського краю, Дагестану, Сибіру, Москви", - йдеться у повідомленні.

За словами Федорова, у списках партії «Єдіная Росія» та ЛДПР немісцеві складають до половини від всіх кандидатів. Голосувати людей змушують під дулами автоматів.

"Рашисти могли б і не старатися – своєму охлосу результати намалюють, а цивілізований світ ці вибори не визнає", - зауважив мелітопольський мер.

Читайте також: Загарбники на Херсонщині змушують людей «голосувати» під дулом автомата - «Жовта стрічка»

Як повідомляв Укрінформ, центральна виборча комісія РФ проголосувала за проведення так званих "виборів" на тимчасово підконтрольних загарбникам українських територіях. Псевдовибори у "місцеві органи влади" на тимчасово окупованих РФ територіях України у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях було призначено на 10 вересня. Утім "дострокове голосування" вже проводиться з 2 вересня, озброєні російські військові ходять по квартирах та будинках і змушують людей "голосувати".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-