Загарбники минулої доби 97 разів ударили по Запорізькій області

Загарбники минулої доби 97 разів ударили по Запорізькій області

Укрінформ
Ворожа армія протягом доби здійснила 97 ударів по території Запорізької області. Уражень зазнали 24 населені пункти.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

"Зафіксовано ракетний удар по Запоріжжю, авіаційний – по Єгорівці, шість БПЛА-атак - по Малинівці та Новодарівці, а також чотири РСЗВ-обстріли - по Приморському, Лук'янівському й Новодарівці", - зазначається в дописі. 

Загалом ворог здійснив 84 артилерійські обстріли по території Магдалинівки, Оріхова, Залізничного, Гуляйполя, Малої Токмачки, Левадного, Степового, П'ятихаток, Павлівки, Кам'янського та інших міст та сіл на лінії вогню.

Надійшло 13 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф. Без постраждалих.

Читайте також: Сили оборони України мали успіхи в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки на Запоріжжі

ГУ ДСНС України у Запорізькій області повідомило у Телеграмі, що в Оріхові внаслідок авіаційного удару виникла пожежа в багатоповерхівці. Вогонь охопив площу 1000 кв.м.

"В Оріхові у результаті авіаудару виникла пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку, де горіли квартири на 2, 3, 8 та 9 поверхах. Загальна площа, охоплена вогнем, склала 1000 кв.м. Жертв та постраждалих немає", - зазначили рятувальники.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 22 серпня ворожа армія вдарила по околицях Запоріжжя ракетами та дронами. Також агресор обстріляв три десятки населених пунктів області, є загиблий та поранений.

Перше фото: Телеграм / Юрій Малашко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-