У Житомирі скасують всі заходи до Дня Незалежності за участю дітей

У Житомирі скасують всі заходи до Дня Незалежності за участю дітей

Укрінформ
У Житомирі 23 та 24 серпня скасують всі заходи, які були заплановані в центральній частині міста за участю дітей.

Про це на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми затверджували план заходів на 23 та 24 серпня, але до нього будуть вноситися зміни. Деякі заходи з дітьми, які планувалися на центральних площах і вулицях міста, будуть відмінятися. Всі бачили трагедію в Чернігові, коли рашистська ракета просто вдарила по мирних людях в центрі міста. Ми розуміємо, що 23 і 24 серпня є дуже сильним подразником для Росії, тому там потрібно теж вжити заходів, щоб у першу чергу убезпечити дітей і дорослих», – зазначив Сухомлин.

Читайте також: Миколаївщина святкуватиме День Незалежності онлайн

Мер додав, що запланований захід для дітей загиблих захисників України проведуть у безпечному приміщенні з укриттям. Його місце не анонсують. Раніше такий захід планували провести на майдані Соборному.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники завдали удару по центру Чернігова вдень у суботу, 19 серпня, внаслідок чого семеро людей загинули, ще 180 звернулися по медичну допомогу. П'ятеро поранених унаслідок ракетного удару російських військ по Чернігову перебувають у важкому стані.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-