Діти з Херсонської області вирушили на відпочинок до Угорщини

Діти з Херсонської області вирушили на відпочинок до Угорщини

Фото
Укрінформ
З Херсонської області в мандрівку до Угорщини вирушили 87 дітей, серед них ті, кому вдалося врятуватися з російської окупації.

Про це повідомляє в Телеграмі Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«Діти Херсонщини вирушили у мандрівку до Угорщини. Наша малеча переживає дорослі випробування. Тож такі поїздки - гарна можливість відпочити, отримати позитивні емоції та хоч ненадовго забути про повітряні тривоги», - йдеться у повідомленні.

У подорож вирушили 87 дітей, у тому числі із сімей військовослужбовців та ті, кому вдалося виїхати з тимчасово окупованих районів області.

Як зазначається, на учасників поїздки чекають різноманітні майстер-класи, екскурсії, відвідини історичних пам'яток, інтелектуально-розважальні та спортивні ігри, психологічні тренінги, флешмоби тощо.

Читайте також: До Німеччини на відпочинок вирушили 70 дітей нацгвардійців

Подорож ініціювала Закарпатська ОВА спільно з Херсонською ОВА за підтримки Міністерства культури та інновацій Угорщини. А завдяки Укрзалізниці вдалося організувати зручний переїзд від Миколаєва до Мукачевого.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованих територіях Херсонщини російські загарбники продовжують викрадати українських дітей, вивозячи їх "на відпочинок" до РФ. Наприкінці червня так вивезли ще 185 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-