У Чернігові внаслідок ракетного удару госпіталізували 41 постраждалого

У Чернігові внаслідок ракетного удару госпіталізували 41 постраждалого

Фото
Укрінформ
До лікарень Чернігова направили 41 людину, яка постраждала внаслідок ракетної атаки по центру міста.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

«Сьогодні росіяни вбили 7 чернігівців. 140 звернулись за медичною допомогою, госпіталізовано 41 (станом на зараз)», – написав Чаус.

Він додав, що 19 серпня росіяни ударили балістичною ракетою по драмтеатру, центр Чернігова. У цей час тут проводилася зустріч представників бізнесу та волонтерської спільноти. Захід не передбачав залучення глядачів. Подібні заходи вже були у Києві, Львові, Харкові та Дніпрі. Як саме росіянам стало відомо про цей захід – зараз займаються правоохоронні органи.

Ракетний обстріл Чернігова / Фото: ДСНС, МВС

За інформацією організаторів, після оголошення повітряної тривоги всім учасникам було запропоновано пройти в укриття (у драмтеатрі є укриття, розраховане на кількасот осіб), зазначив Чаус.

Внаслідок російського удару постраждали також люди, які перебували в центрі міста, йшли з церкви або просто проїжджали поряд.

Читайте також: У Чернігові оголосили триденну жалобу

«Наш ворог – Росія. Чернігівці вже бачили у 2022 році, що росіяни готові нищити школи та садки, лікарні та житлові будинки. І продовжують відчувати це на прикордонні щодня. Ворог бʼє по містах по всій Україні. Тому не ігноруйте сигнали повітряної тривоги», – акцентував Чаус.

Чернігів оговтується після наслідків удару по центру міста / Фото: Юлія Горбань. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 19 серпня росіяни завдали ракетного удару по Чернігову. Унаслідок ракетного удару російських військ по центру Чернігова постраждали загалом 136 людей, пошуково-рятувальна операція завершена: 7 загиблих, 129 поранених, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції.

Фото: Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-