На Закарпатті затримали підозрюваного у вбивстві 29-річного лікаря

На Закарпатті затримали підозрюваного у вбивстві 29-річного лікаря

Укрінформ
На Закарпатті поліція затримала підозрюваного у вбивстві 29-річного кардіолога.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція Закарпатської області.

«10 серпня 2023 року близько 12-ої години ночі на лінію «102» надійшов виклик про нанесення тілесних ушкоджень 29-річному чоловікові. Подія сталася по вулиці Баб’яка в місті Ужгород. В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що між потерпілим, який керував автомобілем «Skoda», та водієм «Volkswagen Touareg», стався конфлікт на дорозі. Суперечка переросла в штовханину, в ході якої водій позашляховика, за попередніми даними, отриманими з показів свідків та записів камер спостереження, наніс удари водієві «Skoda». Після цього останній впав на землю та втратив свідомість, а інший учасник конфлікту покинув місце події. Травмованого чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення»,- йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Київщині затримали російського «крота» - хотів вступити до лав ЗСУ, щоб здавати їхні позиції

Зазначається, що 24-річний ужгородець, надав поліцейським покази, нібито саме він був учасником конфлікту та керував транспортним засобом «Volkswagen». У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік надав слідству неправдиві покази. Натомість поліцейські встановили справжнього фігуранта справи, яким виявився 23-річний мукачівець. Підмовивши знайомого, зловмисник намагався уникнути відповідальності за скоєне.

Сьогодні, 17 серпня, вранці 29-річний потерпілий, так і не прийшовши до тями, помер у лікарні.

Співробітники поліції зібрали достатньо доказів та затримали підозрюваного. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу.

Читайте також: У Киргизстані затримали чоловіка, який у складі ПВК «Вагнер» воював в Україні

Слідчі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру та клопотатимуть в суді про подальше тримання його під вартою. За санкцією статті зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення. Щодо особи, яка намагалася взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідомо неправдиве показання) Кримінального кодексу.

За інформацією Суспільного, унаслідок бійки в лікарні помер 29-річний кардіолог Мукачівскьої лікарні Іван Турок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-