Львівська лікарня ім. Святого Луки завдяки підтримці уряду Німеччини отримає сучасний МРТ-апарат

Львівська лікарня ім. Святого Луки завдяки підтримці уряду Німеччини отримає сучасний МРТ-апарат

Укрінформ
Завдяки фінансовій підтримці уряду Німеччини лікарня імені Святого Луки першого ТМО м. Львова 10 серпня отримає сучасний магнітно-резонансний томограф (MРТ) фірми Philips типу Ingenia Ambition S.

Про це Укрінформу повідомили в офісі Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Цей апарат значно покращить та прискорить можливості діагностики для пацієнтів у регіоні. Він забезпечує високу якість зображення, а витрати на обслуговування зменшуються завдяки повній герметизації встановлених магнітів. Дуже низьке споживання гелію дозволяє значно заощаджувати та сприяє сталому розвитку в роботі лікарні. Крім того, апарат МРТ додатково обладнаний ДБЖ з потужним акумулятором, здатним впоратися з несподіваним перериванням електропостачання і забезпечити безперервну роботу протягом 30 хвилин без зниження якості надання послуг пацієнтам.

Крім того, МРТ-апарат додатково обладнаний потужним UPS-акумулятором, здатним впоратися з несподіваним перериванням електропостачання і забезпечити безперервну роботу протягом 30 хвилин без зниження якості надання послуг пацієнтам.

Закупівля та встановлення нового МРТ-апарату були здійснені в рамках Спеціальної програми підтримки України/EU4ResilientRegions так само як і закупівля іншого високотехнологічного медичного обладнання та сонячних панелей.

Загальна вартість нового обладнання становить 1,5 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-