В Одесі маршем підтримали полонених захисників України

В Одесі маршем підтримали полонених захисників України

Фото
Укрінформ
В Одесі пройшов марш на підтримку українських захисників, які опинилися у ворожому полоні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акція "Поверніть героїв додому" зібрала родичів полонених і зниклих безвісти бійців, а також просто небайдужих мешканців міста.

В Одесі пройшов марш на підтримку українських захисників, які опинилися у ворожому полоні / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Такі акції започаткували у Хмельницькому у серпні минулого року. Згодом вони відбувалися у різних містах в Україні та за кордоном – у Польщі.

Акції відбуваються щотижня.

Читайте також: У Запоріжжі відбувся автопробіг на підтримку полонених «азовців»

"Ми запропонували проводити щотижневу безстрокову акцію "Поверніть героїв додому". Її мета – привернути увагу суспільства до питань військовополонених, привернути увагу українців і не тільки українців, що війна триває, що ціна кожного прожитого дня надзвичайно висока", - розповідає Леся Стебло, координаторка акції у Хмельницькому та керівниця ГО «Захист – об’єднання волонтерів».

Сьогоднішній марш в Одесі – вже 52 за рахунком, але перший в Одесі.

Як повідомляв Укрінформ, на Хмельниччині рідні захисників Азовсталі, волонтери та громадські організації оголосили безстрокову акцію "Поверніть героїв додому", що має на меті підтримати родини військовополонених та висвітлювати поводження російських загарбників з українськими захисниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-