Атака дронів на Харків: мер каже, що завали розбиратимуть день-два

Атака дронів на Харків: мер каже, що завали розбиратимуть день-два

Відео
Укрінформ
На місці ударів у Харкові продовжують працювати рятувальники і комунальники. Для усунення наслідків обстрілу потрібно один-два дні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Харківська міська рада з посиланням на міського голову Ігоря Терехова.

«Дуже важка ніч була у Харкові. Було три влучання. Одне - у гуртожиток, який зараз будемо розбирати разом з працівниками ДСНС. На щастя, він не використовувався. Також було влучання у центральній частині міста. Крім цього, неподалік теж було влучання у проїжджу частину дороги. Ми задіяли всі комунальні підприємства для розбору завалів та якнайшвидшого відновлення руху транспорту. Потрібно один-два дні, залежно від того, які руйнування побачимо на самих об’єктах», - зазначив Терехов.

Відео: телемарафон "Єдині новини"

За його інформацією, Харків атакували близько 10 безпілотників, але завдяки роботі ППО до міста долетіли лише три.

Читайте також: У Херсоні під час обстрілу росіяни влучили у медзаклад, загинув лікар

Зі свого боку, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону “Єдині новини” зазначив, що підрозділи ДСНС ліквідовували пожежу до шостої ранку. 

"Наразі працюють ще на місці, щоб усунути ті руйнування, щоб вони не загрожували населенню, яке проходить повз, оскільки це дійсно густо населені мікрорайоні, там велика кількість людей і житлових будинків”, - сказав Синєгубов.

Він зауважив, що пошкоджений спорткомплекс, де готували майбутніх олімпійців, “фактично повністю зруйнований”.

Як повідомлялося, в ніч із 31 липня на 1 серпня Харків атакували дрони, у місті працювала ППО. Було зафіксовано влучання у триповерхову будівлю навчального закладу в Салтівському районі, внаслідок якого зруйновано 2 поверхи та виникла пожежа. Ще три "прильоти" зафіксовані на території спорткомплексу у Шевченківському районі. Пошкоджена двоповерхова будівля. Дістав поранення та був госпіталізований 63-річний охоронець.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-