Ракетний удар РФ по районах Одеси завдав збитків на понад ₴4,3 мільярда

Ракетний удар РФ по районах Одеси завдав збитків на понад ₴4,3 мільярда

Фото
Укрінформ
Ракетний удар, який нанесла Росія у ніч на 14 червня по Приморському та Хаджибейському районам Одеси, за підрахунками екологів завдав збитків природі на суму понад 4,3 млрд грн.

Про це у Телеграмі повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу, передає Укрінформ.

У Приморському районі екологи зафіксували засмічення земельних ділянок загальною площею понад 9 тис. кв. м будівельними відходами та уламками ракети внаслідок пошкодження бізнес-центру «Шевченківський», ресторану «McDonald’s», магазину «Єва» та навчального корпусу НУ «Одеська політехніка».

У Хаджибейському районі через пошкодження логістичного центру ТОВ «Таврія-В» експерти виявили засмічення земельної ділянки площею 6,6 тис. кв. м.

«Загальний розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів – понад 4,3 млрд грн», - наголосили в Держекоінспекції.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 14 червня російська окупаційна армія спрямувала чотири «Калібри» по цивільній інфраструктурі Одеси. Пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування. Також руйнувань зазнав храм Святого рівноапостольного князя Володимира.

Фото: t.me/derzhecoinspekciya_pivdenno_zah

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-