Зеленський в Одесі відвідав реабілітаційні відділення, де лікуються українські бійці

Зеленський в Одесі відвідав реабілітаційні відділення, де лікуються українські бійці

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Одеську область ознайомився з роботою реабілітаційних відділень у медичних закладах, де захисники України проходять програми фізичної реабілітації та відновлення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Глави держави.

Зокрема, в одному з таких закладів Одеси створено сучасне відділення для військовослужбовців на 30 ліжок, що вже сьогодні дає змогу українським воїнам проходити відновлювальне лікування.

Президент поспілкувався із захисниками, які перебувають на реабілітації в закладі, побажав їм здоров'я та якнайшвидшого відновлення.

ВідеоZelenskiy/Official

Інший медично-реабілітаційний центр був капітально відремонтований і переоснащений.

Зеленському розповіли, що в цьому закладі проводиться комплексна медична реабілітація постраждалих від вибухів, обстрілів, бомбардувань військових і цивільних поранених, відновлення їхнього фізичного та психологічного стану.

Читайте також: Зеленський на Дніпропетровщині зустрівся з медиками, які лікують українських бійців

Зазначається, що його фахівці постійно навчаються та переймають європейський досвід проведення комплексної медичної реабілітації у стаціонарних умовах.

Глава держави поспілкувався з медичними працівниками з різних куточків України та від імені всього українського народу привітав їх із професійним святом.

«Сьогодні ми в різних містах нашої країни вітаємо лікарів, військових і цивільних. Із різних частин нашої держави. Ми вдячні вам за допомогу, яку ви надаєте нашим військовим і цивільному населенню», - заявив він.

Читайте також: Лікарі, які рятують бійців у стабпунктах: Без нас половина не доїхали б до госпіталя

Зеленський подякував медикам за їхню самовіддану працю, досвід і професіоналізм.

Президент також вручив державні нагороди військовим і цивільним медичним працівникам.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський під час робочої поїздки у Миколаївську область відвідав медзаклади в Миколаєві та Очакові.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-