Росіяни переганяють військову техніку через Мелітополь вночі - Федоров

Росіяни переганяють військову техніку через Мелітополь вночі - Федоров

Єдині новини
Укрінформ
Мелітополь лишається важливим транспортним вузлом росіян, військову техніку переганяють вночі.

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" Телеграмі, передає Укрінформ.

Він розповів, що окупований Мелітополь лишається важливим транспортним вузлом для російських загарбників. Вчора вдень через Мелітополь з Херсона на Бердянськ пройшла величезна колона "Камазів".

"Рашисти за кермом – небезпечні. Адже відчувають себе безкарними і не зважають на цивільні автівки. Важке озброєння женуть вночі. При цьому вимикають освітлення і іноді зв’язок, щоб утримати пересування техніки в таємниці", - зазначив він.

При цьому Федоров зазначив, що про всі пересування окупантів точно відомо українським Силам спротиву, "то ж кінцева станція у рашистів одна – чорний пакет", додав він.

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують використовувати Мелітополь як логістичний та адміністративний хаб. Через місто в усі напрямки перекидають ворожу техніку, а на вулицях військових з РФ більше, ніж місцевих мешканців.

Читайте також: На Бердянському й Мелітопольському напрямках ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах

Останніми днями збільшився трафік вантажівок на об’їзній дорозі по вулиці Ломоносова: рухаються як у бік Запорізької лінії фронту, так і назад - на південь в сторону Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-