Лисогор розповів про ситуацію із світлом та водою на окупованій Луганщині

Лисогор розповів про ситуацію із світлом та водою на окупованій Луганщині

Укрінформ
Загарбники нічого не роблять для того, аби покращити ситуацію із забезпеченням населення окупованої Луганщини комунальними послугами.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у ході брифінгу в Українському медіацентрі – Укрінформ.

«На окупованій території світло, вода, газ – усе без змін, ніхто там нічого робити не збирається. Керівництво «ЛНР» відзвітувало, що відновлено 27 точок водопостачання. У мене одне питання: «Де?». Тому що ми моніторимо ситуацію, і громадяни розповідають. То я й кажу, що це не відповідає дійсності», - розповів Лисогор.

За його словами, те ж саме стосується й більшості інших соціальних об’єктів.

Читайте також: Ситуацію в окупованих містах Луганщини можна назвати гуманітарною катастрофою – ОВА

«Як приклад. Дві аптеки всього відкрили в Сєвєродонецьку, і то навіть базового набору медикаментів там немає. Можна, звісно, замовити, і їх привезуть з Луганська. Тільки ціна відразу зростає на сто відсотків», - зазначив очільник Луганщини.

Крім того, люди, які знаходяться у смузі до 40-50 кілометрів вздовж лінії фронту, отримати швидку допомогу в разі потреби не зможуть. Лікарні або зруйновані ще під час наступу ворога, або облаштовані під лікування ворожих військових.

Читайте також: На Луганщині росіяни планують побудувати ще 25 в’язниць

Як повідомляв Укрінформ, начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор розповів, що вода й світло з’являться в оселях мешканців Лисичанська тільки після «правильного» голосування на вересневих виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-