Уламок російської ракети привалив літнього одесита у ліжку

Уламок російської ракети привалив літнього одесита у ліжку

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок нічної атаки на Одесу уламок збитої ворожої ракети пошкодив приватний будинок та впав у ліжко до 74-річного одесита.

Кореспонденти Укрінформу поспілкувалися з дружиною постраждалого чоловіка.

Пані Валентина розповіла, що прокинулася посеред ночі від вибухів. Жінка має вади зору та відразу не зрозуміла, чому їх з чоловіком будинок весь у пилу.

Уламки збитої ракети потрапили у приватний будинок в Одесі та придавили 74 річного чоловіка / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

«Я підскочила, а все як у тумані. Я спочатку подумала, що це через поганий зір, мені нещодавно робили операцію на очі. Не розумію, звідки уламки, дошки. Відразу побігла до чоловіка, він спав у сусідній кімнаті. Дивлюся, а його чимось придавило. Чи то діжка якась, не зрозуміла. Я спробувала її зняти з чоловіка, а Микола кричить: «Не чіпай, мені боляче»», - розказала Валентина.

Зрозумівши, що самотужки вона не звільнить чоловіка з-під уламків, жінка покликала на допомогу сусідів. Чоловіка ушпиталили, за словами дружини, у нього зламані ребра.

Зазначимо, Одеська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) щодо нічного обстрілу Одеси, через який постраждав 74-річний пенсіонер.

Читайте також: Вночі українська ППО знищила 38 повітряних цілей

Як повідомляв Укрінформ, протиповітряна оборона вночі збила усі шість ракет "Калібр", якими росіяни атакували Одесу, і знищила 21 ворожий дрон Shahed-136 на підльоті з моря до Одеської області. Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-