На Луганщині росіяни вилучають у водіїв права за відсутності позначки про військовий облік

На Луганщині росіяни вилучають у водіїв права за відсутності позначки про військовий облік

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області росіяни почали вилучати водійські посвідчення у чоловіків, які не мають у військовому квитку позначки про перебування на обліку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

“Загарбники на тимчасово захоплених територіях знаходять нові способи примусової мобілізації. Відучора співробітники так званого "ГИБДД" почали вилучати водійські посвідчення в чоловіків, які не мають у військовому квитку позначки про перебування на військовому обліку”, - йдеться у повідомленні. 

Як зазначили в ОВА, постраждали й ті, хто просто не мав при собі відповідних документів. Повернення посвідчення відбувається виключно після явки до військкомату.

Як підкреслили в обладміністрації, за дев’ять років жителі так званої “ЛНР” звикли, що воду подають погодинно, а тепер вимушені страждати від того, що за цей час загарбники фактично не проводили капітальні ремонти об’єктів критичної інфраструктури. В результаті припинене централізоване водопостачання, зокрема у Первомайську, Кадіївці, Ірміному, Алмазній, Брянці, Голубівці, а також у прилеглих селищах, зазначили в ОВА.

Читайте також: Загарбники забороняють мешканцям ТОТ спілкуватись з підконтрольною Україні територією

Десяткам тисяч сімей пообіцяли, що швидкоруч зроблять поточний ремонт аварійних ділянок водогону, але населенню в липневу спеку від цього не легше. Вирішувати проблему комплексно там не збираються, наголосили в обладміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Центру національного спротиву, колаборанти на тимчасово захопленій території Луганщини вже готуються тікати до РФ та “інтегруватися” в російське суспільно-політичне життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-