На Житомирщині поліція з’ясовує обставини смерті 8-річного хлопчика

На Житомирщині поліція з’ясовує обставини смерті 8-річного хлопчика

Укрінформ
Поліція встановлює обставини смерті восьмирічного хлопчика, який перебув на лікуванні в Житомирській обласній дитячій лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція Житомирської області.

«Увечері 5 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 50-річної жительки села Ходаки про смерть її сина, який знаходився на лікуванні в обласній дитячій лікарні. Поліцейські розпочали досудове розслідування. Попередньо встановлено, що хлопчика ушпиталили до лікувального закладу 3 липня. Також у цій же установі зі схожими проявами захворювання нині перебуває і його старший братик, 2010 р.н.», - йдеться у повідомленні.

За словами матері дітей, погіршення їх стану здоров’я сталося після обробки хімікатами посівів на полях поблизу села, у якому вони проживають.

Читайте також: Стан постраждалого у Первомайському немовляти – середньої тяжкості

Нині тіло померлої дитини направлено для проведення судово-медичної експертизи. Також слідчі призначили низку інших експертних досліджень. Зокрема, працівники слідчо-оперативної групи Коростенського райуправління поліції спільно з представниками Державної екологічної інспекції Поліського округу та Держпродспоживслужби проведуть відповідний огляд та забір зразків з полів, що обробляються місцевим агропідприємством.

Читайте також: Масові отруєння у Львові: лікарі підтвердили сальмонельоз

За інформацією поліції, наразі інших випадків отруєння серед жителів села Ходаки не зафіксовано.

Як повідомляв Укрінформ, до Львівської обласної інфекційної лікарні потрапили 23 пацієнти внаслідок харчового отруєння в двох різних закладах харчування. В обох випадках спалаху інфікування бактеріологи знайшли сальмонелу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-