Стан постраждалого у Первомайському немовляти – середньої тяжкості

Стан постраждалого у Первомайському немовляти – середньої тяжкості

Укрінформ
Постраждале немовля з Первомайського на Харківщині перебуває в стані середньої тяжкості.

Про це повідомив в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини» начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Та дитина, яка вчора перебувала у реанімації, постраждала від вибухової хвилі, і наразі стан 10-місячного малюка оцінюється як середньої тяжкості», - сказав Синєгубов.

Він зауважив, що більшість постраждалих отримали осколкові поранення від скла. П’ятеро людей знаходяться у медзакладах Первомайського, двоє - у лікарні Харкова.

Читайте також: Ракетний удар по Первомайському: пошкоджені майже дві тисячі помешкань

Наразі у місті ліквідують наслідки ракетного удару. Вже відновили електро-, водо- та газопостачання.

Обласна військова адміністрація відправила більше 10 тисяч квадратних метрів поліетиленової плівки, понад 6 тисяч листів ОСБ, щоб закрити вікна та двері.

«Всього пошкоджено 18 житлових будинків: 9 із них повністю без вікон і дверей, решта мають незначні руйнування», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Армія РФ поранила вже 1 048 дітей в Україні

Також для жителів Первомайського направили майже 2 тисячі продуктових наборів.

Як повідомляв Укрінформ, близько 13:35 4 липня росіяни обстріляли місто Первомайський. За даними обласної прокуратури, загарбники використали ракету «Іскандер». У результаті терористичного акту постраждали 43 людини, зокрема 12 дітей (з них двоє - немовлята). Внаслідок ракетного удару було пошкоджено 2 тис. помешкань, а також будівлі дитячого садка, суду, школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-