Кількість постраждалих від ракетного удару у Львові зросла до 37

Кількість постраждалих від ракетного удару у Львові зросла до 37

Укрінформ
Кількість постраждалих від ворожого ракетного удару у Львові зросла до 37, загинуло четверо осіб, врятовано - сім, евакуйовано 64 особи.

Про це повідомляє у Телеграмі ДСНС України, передає Укрінформ.

“За попередніми даними, загинуло 4 особи, врятовано 7 осіб, постраждало 37, евакуйовано 64 особи. Рятувальниками спільно з комунальними службами, Нацполіцією евакуйовано 14 автомобілів з під’їзних шляхів. На місці події організовано надання психологічної допомоги постраждалим”, - сказано в повідомленні.

Ракетний удар по Львову / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Психологи ДСНС надали допомогу 112 особам. До робіт від ДСНС залучено 176 рятувальників та 31 одиниця техніки, а також два кінологічні розрахунки.

На місці ворожого удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи в першому, третьому та четвертому під’їздах зруйнованого будинку.

Відео: ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, уночі росіяни завдали ракетного удару по Львову, поціливши по об'єкту критичної інфраструктури і житловому будинку. Внаслідок атаки сталося руйнування третього та четвертого поверхів чотириповерхового житлового будинку.

За інформацією Повітряних сил, противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет "Калібр". Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на захід.

Читайте також: Ігнат: «Калібри» спочатку летіли на Київ, але потім різко звернули на Львів

У результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних сил вдалося знищити сім із 10 "Калібрів".

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що після ракетного удару росіян по Львову відповідь обовʼязково буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-