Залужний призначив нового начальника Одеського ТЦК

Залужний призначив нового начальника Одеського ТЦК

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Охріменка начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це Головком повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого», - зазначив Залужний.

Головнокомандувач розповів, що Охріменко - бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині.

Читайте також: Це не шоу, кожен метр дається кров'ю - Залужний про коментарі щодо «повільного контрнаступу»

Як повідомляв Укрінформ, попередній начальник Одеського обласного територіального центру комплектування Євген Борисов був звільнений із займаної посади після оприлюднення інформації про те, що його родина під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру. Сам Борисов заявляв, що не в курсі, чи є у його сім'ї майно в Іспанії.

Президент на засіданні Ставки доручив звільнити одеського військкома і перевірити інших очільників військкоматів.

Фото: zsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-