На Луганщині вчителі-колаборанти перевірятимуть сторінки дітей у соцмережах

На Луганщині вчителі-колаборанти перевірятимуть сторінки дітей у соцмережах

Укрінформ
У тимчасово захоплених населених пунктах Луганської області сторінки дітей у соціальних мережах вчителі-колаборанти перевірятимуть на наявність "екстремізму".

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

"Сторінки у соціальних мережах дітей із так званої "ЛНР" вчителі-колаборанти перевірятимуть на наявність екстремізму. Такий наказ отримано з так званого "Міністерства освіти і науки ЛНР". Їм необхідно на постійній основі моніторити всі публічні записи учнів, вираховувати, які із них можуть нести "терористичну ідеологію", - ідеться в повідомленні.

"Тож тепер, аби здійснити тиск на дорослого, достатньо думки вчителя і дзвінка у так звані "правоохоронні органи", - підкреслили в ОВА.

Читайте також: Після вбивства підлітків у Бердянську росіяни тероризують дітей на Запоріжжі - мер Мелітополя

Крім того, "Сєвєродонецьк загарбники готують до другої зими в окупації. Місцеві жителі тихо спостерігали, як нібито спеціалісти під видом відновлення зрізали котельну у новому районі міста", - зазначили в ОВА.

Наразі від котельні залишився лише каркас, а "котли та комунікації зникли в невідомому напрямі", - додали в обладміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни погрожують арештом жителям тимчасово захоплених територій Луганської області за спілкування з з жителями підконтрольних Україні території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-