Укрзалізниця призначає додатковий поїзд за маршрутом Київ - Львів

Укрзалізниця призначає додатковий поїзд за маршрутом Київ - Львів

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» призначає додатковий поїзд №191/192 за найпопулярнішим внутрішнім маршрутом Київ – Львів. Потяг буде сформований з нових вагонів із кондиціонуванням.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу УЗ у Телеграмі.

«Поїзд відправлятиметься зі столиці у найбільш «пікові» дати: 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня зранку, о 07:05, і прибуватиме до Львова вже о 14:49. Зворотно, зі Львова, поїзд виїжджатиме 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня о 14:37 і прибуватиме до столиці о 22:27. Поїзд буде сформований з нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, з кондиціонуванням, кнопкою виклику провідника та сигналізацією всередині купе», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця планує закрити станції, які не працюють понад 5 років

В УЗ уточнили, що цей потяг допоможе дістатись до Львова пасажирам з Дніпра, Запоріжжя та Харкова. Так, у напрямку Львова пересісти на поїзд №191/192 можна з поїздів №79 Дніпро – Київ, №38 Запоріжжя – Київ та №63 Харків – Київ. У зворотному напрямку здійснити пересадку з потяга №192/191 можна на поїзди №64 Київ – Харків та №80 Київ – Дніпро.

Квитки на всі рейси вже доступні в застосунку Укрзалізниці, чатботах, на сайті та в касах вокзалів.

Читайте також: Укрзалізниця відкрила продаж квитків до жіночих купе

Як повідомлялось, у червні АТ «Укрзалізниця» в пілотному режимі відкрила продаж квитків до жіночих купе. Їх можна придбати у застосунку компанії; доступні купе у 4 потягах далекого сполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-