На Запоріжжі росіяни облаштували польовий шпиталь у дитсадку

На Запоріжжі росіяни облаштували польовий шпиталь у дитсадку

Укрінформ
Російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово захоплених населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям

Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення, повідомляє Укрінформ із посилання на сторінку Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці.

«Російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово захоплених населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям. В населеному пункті Чкалове Запорізької області, на території дитячого садочка, загарбники облаштували польовий шпиталь. Зафіксовано прибуття двох вантажних автомобілів з медичним обладнанням», - йдеться у повідомленні.

Авіація сил оборони за добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 4 райони зосередження особового складу та військової техніки, 12 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 2 засоби радіоелектронної боротьби та 1 засіб протиповітряної оборони.

Читайте також: Загарбники депортували з ОРДЛО ще 600 українців

На полігонах Республіки Білорусь тривають заходи бойової підготовки та злагодження підрозділів зс рф перед їх відправкою у райони ведення бойових дій на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-