На Кіровоградщині заборонили масові заходи та роботу закладів харчування після 22.00

На Кіровоградщині заборонили масові заходи та роботу закладів харчування після 22.00

Укрінформ
На Кіровоградщині заборонили проводити концерти, дискотеки, шоу, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарки, роботу закладів громадського харчування, спортивні заходи після 22:00.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Телеграмі.

«Чергове рішення ради оборони області стосується додаткових заходів в умовах воєнного стану на території Кіровоградщини. Варто наголосити, що більшість із них діють з моменту воєнного стану. Зокрема і комендантська година. Але практика і результати перевірок, рейдів правоохоронних органів, аналіз публічного простору, та контенту соціальних мереж змушують активізувати конкретні позиції. Даним рішенням забороняємо проведення розважальних заходів. Це концерти, дискотеки, шоу, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань, навіть благодійного спрямування. А також заборона роботи закладів громадського харчування, торгівлі, барів, кафе, баз відпочинку після 22:00. Всі заклади мають бути зачинені", - йдеться у відеозверненні Райковича.

Читайте також: У деяких громадах Нікопольського району зміниться тривалість комендантської години

Також зазначається, що діятиме заборона на зйомку відео та фотографування, онлайн-трансляції в місцях поблизу критичної інфраструктури, військових частин, військової техніки.

Рада оборони області зобов'язала керівників районних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування, правоохоронні структури та відповідні військові формування забезпечити дотримання встановленого режиму.

Читайте також: У Херсоні після тривалої комендантської години відкрили проїзд у мікрорайон Острів

Комендантська година в області діє з 23:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-