На Харківщині унаслідок обстрілу росіянами Вовчанська постраждала жінка

На Харківщині унаслідок обстрілу росіянами Вовчанська постраждала жінка

Укрінформ
Унаслідок чергового російського обстрілу м. Вовчанськ на Харківщині жінка отримала поранення.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

"За даними слідства, сьогодні вранці ворог вкотре завдав удару по м. Вовчанськ. Отримала поранення 58-річна місцева жителька. Її госпіталізовано до лікарні", - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі також зазначили, що внаслідок обстрілів Вовчанська з боку російських військових 19 червня сталося займання будинку площею 300 кв. м. Пошкоджено й інші приватні домоволодіння.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала 11 регіонів України - зведення ОВА

Слідчо-прокуроська група зафіксувала наслідки збройної агресії РФ, розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Згодом у ДСНС уточнили, що у Чугуївському районі вогнеборці загалом ліквідували відразу три пожежі, спричинені обстрвлами.

Зазначається, що близько 11:00 ворог знову обстріляв приватний сектор м. Вовчанська. Виникли дві пожежі за різними адресами. А за годину сталася ще одна.

"Горіли 2 приватних будинки на площі 250 і 100 кв. м. У третьому випадку – суха трава площею 500 кв. м. З вогнем боролись бійці 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС і вогнеборці місцевої пожежної команди з селища Вільча, постійно ризикуючи потрапити під повторні ворожі удари", - зазначили в ДСНС.

Останній осередок займання ліквідовано о 14:45.

Як повідомлялося, протягом минулої доби ворог продовжував з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів Харківської області. Двоє людей отримали поранення в результаті підриву на мінах в Ізюмському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-