Кількість постраждалих унаслідок ракетного обстрілу на Київщині зросла до семи

Кількість постраждалих унаслідок ракетного обстрілу на Київщині зросла до семи

Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару у Київській області збільшилася до 7 осіб.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передає кореспондент Укрінформу.

“Станом на зараз, на жаль, кількість потерпілих від цього терористичного удару збільшилася - 7 людей звернулося до лікарів... Травми у них досить легкі, тяжких і навіть середньої тяжкості немає. Але серед потерпілих двоє — це діти. Найменшій 4 роки, а (старшому) хлопцю 13 років”, - сказав Нєбитов.

Читайте також: Ракетний удар по Київщині: кількість поранених зросла до шести

За його словами, коли пролунала повітряна тривога, підліток, який був у приватному будинку, спустився у підвал. Уламок російської ракети влучив у цей будинок — був зруйнований дах, пошкоджені стіни, вибиті всі шибки.

"З дуже великою ймовірністю, якби він залишався у будинку, на жаль, він би постраждав або навіть би загинув”, - заявив начальник поліції столичної області.

Він зазначив, що серед потерпілих дві жінки: одна 1936 року народження, друга 1938 р.н. Їм теж була надана медична допомога, їхньому життю наразі нічого не загрожує.

Читайте також: На Київщині внаслідок падіння уламків ракет зруйновані три та пошкоджені 15 будинків

Як повідомлялося, у Київській області унаслідок російського обстрілу пошкоджень зазнали 33 будинки, з яких 3 були зруйновані.

Фото Андрій Нєбитов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-