Ракетний удар по Київщині: кількість поранених зросла до шести

Ракетний удар по Київщині: кількість поранених зросла до шести

Укрінформ
Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів Київської області поранення отримали 6 осіб, серед них – 1 дитина.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

“Цього разу ворог атакував область ракетами та БПЛА. Завдяки професійній роботі наших захисників всі цілі збиті. На жаль, внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів області поранення отримали 6 осіб, серед них – 1 дитина”, - зазначив Кравченко.

Він зауважив, що один із постраждалих – водій автотранспорту, який отримав поранення під час перевезення хліба. Всім надається необхідна медична допомога.

Крім того, Кравченко повідомив, що в області зруйновано 3 приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту, ще 15 будинків та 2 господарчі будівлі мають незначні пошкодження. За його словами, всім власникам будинків буде надана необхідна допомога.

Читайте також: Росія може поповнювати кількість «Калібрів» – Гуменюк

Також внаслідок падіння уламків виникло займання лісової та трав’яної підстилки. Всі займання оперативно локалізовані.

“Оперативні служби продовжують працювати на місцях. Інформація щодо пошкоджень оновлюється. Людям надається необхідна допомога”, - наголосив голова КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, сили та засоби Повітряних сил Збройних сил України 16 червня знищили 6 “Кинджалів”, 6 “Калібрів” і два розвідувальні БпЛА ворога, які прямували в напрямку Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-