Через російський обстріл у Куп’янському районі знеструмлена громада

Через російський обстріл у Куп’янському районі знеструмлена громада

Укрінформ
У Борівській громаді (колишній район) Ізюмського району з 14 червня відсутнє електропостачання через російський обстріл.

Про це повідомляється в Телеграмі Борівської селищної ради, передає Укрінформ.

“У Борівській громаді відучора немає світла. Електрика відсутня через пошкодження високовольтної лінії електропередач на території Куп’янського району”, - сказано в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині підключили електрику у селі, де на 90% була знищена високовольтна лінія

Як розповів агентству, речник АТ “Харківобленерго” Володимир Скічко, внаслідок обстрілу 14 червня приблизно о 16.00 була пошкоджена лінія електропередачі 110 кВ. “Знеструмлено біля 90% споживачів Борівської територіальної громади. Фахівці Куп‘янського високовольтного району електричних мереж працюють над відновленням електропостачання”, - зазначив Скічко.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міненерго на 15 червня, зафіксовано пошкодження енергетичної інфраструктури через обстріли в Донецькій, Сумській областях. На Харківщині через обстріл пошкоджено розподільні мережі - без світла залишилися понад 9 тисяч споживачів.

Через попередні обстріли залишається без світла частина споживачів у Херсонській, Запорізькій, Чернігівській областях. Енергетики працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. За добу вдалося повернути світло для майже 5 тисяч споживачів. Більшість із них – це абоненти в Сумській та Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-