Луганська ОВА: Тимчасово захоплений Лисичанськ уже рік — без світла

Луганська ОВА: Тимчасово захоплений Лисичанськ уже рік — без світла

Укрінформ
Тимчасово захоплений росіянами Лисичанськ уже рік перебуває без електропостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

"В Лисичанську люди чекають хоча б на якісь блага цивілізації. Немає ані комунальних послуг, ані роботи. Практично усе місто вже рік перебуває без електропостачання. Відчувається гостра нестача лікарів та медикаментів – рятувати цивільних майже нікому і нічим. Також люди знаходяться в інформаційній блокаді", - ідеться в повідомленні.

Як заявив начальник ОВА Артем Лисогор, ворог "і надалі намагається бути активним на Луганщині. Коли не атакує – все одно тримає в напрузі і наших захисників, і місцеве населення. Обстріли сіл росіяни не припиняють ні на день. Цього разу під вогнем окупантів опинилися Новоселівське, Невське та Білогорівка. Артилерійського голоду в ворога немає".

В ОВА підкреслили, що "не бережуть росіяни і власний особовий склад. Із відкритих джерел стало відомо про масову загибель військових рф під Кремінною. Це сталося у розташуванні однієї з дивізій, яку намагалися відправити в бій".

"Там декілька годин чекали на командування, яке повинно було особисто наказати та вимовити мотиваційну цитату. Генерал не доїхав, бо знав про "бавовну" або відчував її", - зазначили в ОВА.

Читайте також: У захопленому Сєвєродонецьку люди живуть без каналізації, світла та води

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганської області загарбники готують тисячі ліжко-місць для поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-