У Херсоні відновили електропостачання для 270 споживачів

У Херсоні відновили електропостачання для 270 споживачів

Укрінформ
У Херсоні енергетики відновили електропостачання для 270 споживачів, що були знеструмлені внаслідок підтоплення енергетичних об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міненерго у Телеграмі.

«У Херсоні залишаються без живлення близько 15 тисяч споживачів. Відключені через підтоплення 110 трансформаторних підстанцій у Херсоні та 35 – в деокупованій частині області. На Миколаївщині підтоплено 42 трансформаторні підстанції, повністю без світла 10 населених пунктів, ще 5 – частково», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що ремонтні бригади поки не можуть розпочати відновлювальні роботи на підтопленій береговій насосній станції Херсонської ТЕЦ через занадто високий рівень води. Однак енергетики вже працюють над відновленням електропостачання для споживачів. Зокрема, у Херсоні заживили 270 абонентів, в області – 70.

Читайте також: У Херсоні людей просять не обстежувати самостійно будинки, звідки відійшла вода

Як повідомлялося, станом на ранок 13 червня рівень води у Дніпрі на позначці «Херсон» знизився на 3 метри та становить 2,6 метра. Проведення замірів рівнів води у Каховському водосховищі фахівцями Укргідрометцентру тимчасово припинено через замулення датчиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-