Росіяни вночі завдали ракетного удару по Дружківці

Росіяни вночі завдали ракетного удару по Дружківці

Укрінформ
Вночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці на Донеччині.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — уламками пошкоджено 4 будинки, амбулаторію та підприємство. Також під обстріл потрапила Рай-Олександрівка Миколаївської громади.

На Донецькому напрямку у Кураховому одна людина загинула, зруйновано 1 будинок, пошкоджено ще 2. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка і Катеринівка. Зруйновано будинок у Ласточкиному Очеретинської громади", - йдеться в повідомленні.

Начальник Донецької ОВА зазначив, що на Горлівському напрямку 1 людина поранена у Торецьку — у громаді пошкоджено 3 будинки, 4 інфраструктурні об'єкти та адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки. У Соледарській громаді під обстрілами Міньківка, Васюківка і Роздолівка. У Костянтинівській громаді пошкоджено ліцей та культову споруду у Марковому.

Читайте також: Росіяни за добу вбили на Донеччині цивільного, ще одного поранили

Також на Лисичанському напрямку зруйновано 2 будинки у Званівці, зафіксовано 9 обстрілів Лиманської громади.

Як повідомляв Укрінформ, учора, 9 червня Служба безпеки України затримала інформатора росіян, який, за інформацією слідства, розкидав саморізи для сповільнення колон ЗСУ в Лимані Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-