Атака дронів на Харківщину: на одному з підприємств стався викид шкідливих речовин

Атака дронів на Харківщину: на одному з підприємств стався викид шкідливих речовин

Укрінформ
У Краснокутській громаді Богодухівського району на Харківщині через нічну атаку “Шахедами” по підприємству стався викид шкідливих речовин у повітря, людей закликають обмежити перебування на вулиці.

Про це повідомила у Телеграмі Краснокутська селищна рада, передає Укрінформ.

“Сьогодні вночі ворог завдав ударів по об’єкту нафтогазової інфраструктури нашої громади. У зв’язку з пожежею, яка виникла на підприємстві, відбулися шкідливі викиди в атмосферне повітря”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з погіршенням якості повітря державна установа "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" закликає населення Краснокутської громади, а особливо жителів смт Краснокутськ, с. Качалівка та с. Любівка, не відкривати вікна, здійснити вологе прибирання в оселях та обмежити перебування на вулиці цими вихідними (особливо це стосується дітей).

Читайте також: Ворог за добу обстріляв чотири райони Харківщини, троє поранених

Як повідомлялося, за даними Харківської ОВА, минулої ночі ворог завдав масованої атаки дронами типу Shahed по об'єктах інфраструктури Богодухівського району. Сталися пожежі, поранень зазнав цивільний чоловік 33 років.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-