У Херсоні очисні споруди працюють у штатному режимі

У Херсоні очисні споруди працюють у штатному режимі

Укрінформ
У Херсоні міські очисні споруди працюють у штатному режимі, наразі немає води у мікрорайоні Корабел (Острів), по місту затоплено ще три насосні станції каналізації та 15 артезіанських свердловин у прибережних районах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська МВА.

«Працівники Херсонського водоканалу докладають максимум зусиль для забезпечення водопостачання та водовідведення міста», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі немає води у мікрорайоні Корабел (Острів) через відсутність електропостачання та затоплення двох насосних станцій водопроводу, а також трьох насосних станцій каналізації. По місту затоплено ще три насосні станції каналізації та 15 артезіанських свердловин у прибережних районах.

Читайте також: У Херсоні зруйновані два основні водозабори та затоплені 6 станцій каналізації

Як інформують в МВА, виконується відкачування води з об'єктів, які потрапили в зону підтоплення, з використанням генераторів та відкатного обладнання.

Підкреслюється, що міські очисні споруди працюють у штатному режимі.

Як попереджають у МВА, можливе тимчасове зниження тиску води у водопровідній мережі.

Зазначається, що якість води у комунальній мережі відповідає нормативним показникам.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС. Внаслідок підриву машинної зали зсередини станцію повністю зруйновано. На Херсонщині триває евакуація населення.

Фото: Костянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-