Клеверлі відвідав центр Superhumans на Львівщині

Клеверлі відвідав центр Superhumans на Львівщині

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі відвідав центр Superhumans на Львівщині, де поспілкувався із захисниками, які проходять реабілітацію та протезування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я тут, у центрі Superhumans, де українці, які втратили кінцівки через війну, перебувають на реабілітації. І це демонструє енергію рішучості цієї країни та народу. Українці неймовірно витривалі та дуже сильні», - сказав Клеверлі.

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі відвідав центр Superhumans на Львівщин / Фото: Альона Николаєвич

Він також наголосив, що під час візиту багато усвідомив, і поділиться своїми думками на міжнародній конференції з питань відновлення України, яка відбудеться 21-22 червня у Лондоні.

Читайте також: Благодійний фонд «Пацієнти України» передає лікарням тисячу наборів для людей з ампутацією

«Ми обговоримо, що нам потрібно зробити, щоб підтримати вашу країну, коли вона оговтується від жахливої війни, яку принесла Росія», - наголосив Клеверлі.

Як повідомляв Укрінформ, у медзакладі на Львівщині, де розміщуватиметься клініка протезування та реабілітації Superhumans Center, відремонтовано приміщення і розгорнуто 820 ліжок.

Superhumans Center — центр протезування та реабілітації, який утворюють у Львівській області шляхом модернізації та переобладнання державної лікарні. Ініціативу створення Superhumans підтримала перша леді Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-