Російський БТР врізався у цивільний мікроавтобус поблизу Мелітополя, є загиблий

Російський БТР врізався у цивільний мікроавтобус поблизу Мелітополя, є загиблий

Єдині новини
Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітопольському районі Запорізької області російські військові на БТР зіштовхнулися з мікроавтобусом. Одна людина загинула.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"На прикладі цього тижня - сталося більше ніж 5 аварій, які спричинили російські військові лише на території окупованого Мелітополя", - сказав він.

Федоров додав, що вчора на повороті до села Зразкове з траси Мелітополь-Запоріжжя ворожий БТР врізався в цивільний мікроавтобус. Один із пасажирів помер на місці.

У своєму дописі в Телеграмі мер зазначив, що 2 червня у Мелітополі на перетині проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Бєлякова військовий КАМАЗ протаранив цивільну автівку. Вчора у районі мосту на Новий Мелітополь військовий УАЗ не впорався з керуванням і влетів у бордюр.

Читайте також: У ДТП в Черкасах постраждали троє дітей

Раніше повідомлялось, що в Мелітополі та Кирилівці загарбники влаштували фільтрацію, вимагають, аби цивільні надали документи та показували татуювання.

Крім того, окупанти шукають російських військових-дезертирів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-