Росіяни перетворили Маріуполь на смітник, звалища горять у всіх районах - міськрада

Росіяни перетворили Маріуполь на смітник, звалища горять у всіх районах - міськрада

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі горять великі стихійні сміттєзвалища, які загарбники навіть не збиралися прибирати.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«В окупованому Маріуполі палають великі смітники. Зокрема, жителі мікрорайону «Східний» побачили величезний стовп диму. Як повідомили місцеві пабліки – це палало стихійне звалище», - йдеться у дописі.

У міськраді зазначили, що російська окупаційна влада перетворила Маріуполь та територію навколо міста на смітник. Бо жодні комунальні установи не прибирають стихійні звалища, кількість яких катастрофічно збільшується у всіх районах міста. Як результат – їх займання.

«Ми віримо в деокупацію нашого міста. Саме тому вже працюємо над планом відродження Маріуполя, в рамках якого вивчаємо, зокрема, провідний досвід європейських країн відносно питання сортування та утилізації сміття», - наголосили у міській раді.

Читайте також: У Маріуполі загарбники не прибирають виявлені біля будинків снаряди

Також у міськраді нагадали, що до російського вторгнення Маріуполь славився на всю Україну чистими та доглянутими дворами, парками й вулицями, а послуга зі збору сміття була однією з найкращих в країні.

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-