Івано-Франківська лікарня отримала з Німеччини десять функціональних ліжок

Івано-Франківська лікарня отримала з Німеччини десять функціональних ліжок

Укрінформ
Івано-Франківська обласна клінічна лікарня (ОКЛ) отримала гуманітарну допомогу з Німеччини – 10 функціональних медичних ліжок.

Про це Укрінформу повідомили в БО «Благодійний фонд Help For Ukraine».

«КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» отримала чергову гуманітарну допомогу – 10 медичних функціональних ліжок. Травматологічні функціональні медичні електричні ліжка з матрацами заклад отримав від Благодійної організації «Благодійний фонд Help For Ukraine» якому, в свою чергу, гуманітарний вантаж надійшов від німецьких колег Medical e.V.», - йдеться у повідомленні.

Подібних ліжок у медзакладах України дуже мало. Вони дозволяють лікарям надавати медичну допомогу на більш якісному рівні.

«Ці ліжка – з електроприводом, вони суттєво полегшують роботу медичного персоналу, дуже зручні для пацієнта. Це вкрай важливо для тих, хто перебуває на реабілітації після операцій, травм або під час лікування важких хвороб», - зазначив віцепрезидент благодійної організації «Благодійний фонд Help For Ukraine» Вілен Фаталов.

В Івано-Франківській ОКЛ наголосили, що ця допомога лікарні є вкрай необхідною та своєчасною.

«Такі медичні меблі - комфорт і швидке одужання пацієнтів, тож питання їх поповнення як ніколи на часі», - сказав генеральний директор КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» Остап Грищук.

Читайте також: Західноукраїнському дитячому медцентру передали обладнання на ₴45 мільйонів

У «Благодійному фонді Help For Ukraine» запевнили, що на українських медиків чекають ще апарати ШВЛ та апарати гемодіалізу, вони після профілактики будуть передані в регіональні лікарні, які їх найбільше потребують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-